Huitsing & Poort Notariaat en Mediation

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor ons kantoor Huitsing & Poort Notariaat en Mediation, die per 1 september van start is gegaan. Totdat de nieuwe website gereed is, zal deze website in de lucht blijven. Vanzelfsprekend blijft ons kantoor u van dienst zoals u van ons gewend bent en zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0595-552866 en via email: info@huitsingpoort.nl

Maak uw testament met zorg op, geholpen door
mr. H. Huitsing

In uw testament legt u vast wat er gebeurt als u komt te overlijden. Dat is uw beslissing. De enige manier om alles wettelijk te maken, is met een notariële akte. Wij weten wat uw rechten en mogelijkheden zijn, en helpen u graag bij het vinden van de juiste weg voor uw situatie.

Een testament opstellen in Middelstum

Een testament opstellen is een persoonlijke zaak. Alleen u bepaalt wat er na uw overlijden met uw vermogen gebeurt. Soms vallen uw wensen binnen het bestaande erfrecht. U hoeft dan geen testament te maken. Als u wilt afwijken van het bestaande recht, is een testament noodzakelijk.


Voor het opstellen van een testament vindt er een oriënterend gesprek plaats over uw persoonlijke mogelijkheden, consequenties en beperkingen van de erfrechtelijke regels. We bespreken dan de fiscale gevolgen van uw keuzes. Verlaat u ons kantoor, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
Heerestraat 32
9991 BG,  Middelstum
Kvk: 87451484

Openingstiijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Afspraken op locatie mogelijk, eventueel ook in de avonduren