Welke samenlevingsvorm past bij u?

U wilt graag uw leven met uw partner delen. Maar hoe laat u dit registreren? Een huwelijk, samenleven, een geregistreerd partnerschap. Tekent u voor gemeenschap van goederen, huwelijksvoorwaarden, een samenlevingscontract of partnerschapsvoorwaarden?Notariskantoor mr. H. Huiting maakt u wegwijs. Zo weet u zeker dat u op een passende manier samen begint.

Welke samenlevingsvorm sluit aan?

In Nederland zijn er diverse vormen waarbinnen een samenleefcontract wordt aangegaan. Welke past het beste bij u? Dat kiest u niet alleen op gevoel. Beide partners hebben na tekenen bepaalde rechten en plichten naar elkaar toe. Juist hier is uw persoonlijke situatie erg belangrijk 


Individuele financiële situaties
Heeft een van u beiden een eigen bedrijf? Is er familievermogen? Een studieschuld? Zijn er al kinderen in het spel? Over dit soort situaties maken we vooraf heldere afspraken. Die leggen we vast in de gekozen samenlevingsvorm. Kies bijvoorbeeld voor trouwen in beperkte gemeenschap van goederen. Onpartijdig advies op deze terreinen is daarom van groot belang.

Download de brochure ‘samen verder’

Laat u notarieel adviseren

Notariskantoor mr. H. Huitsing in Middelstum heeft een ruim kantoor waar men zich snel op zijn gemak voelt. U begrijpt wat u tekent. Wij spreken de taal, en zorgen ervoor dat u duidelijk heeft waar u voor kiest. 


Wilt u meer weten over onze service?

Neem contact op