Huitsing & Poort Notariaat en Mediation

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor ons kantoor Huitsing & Poort Notariaat en Mediation, die per 1 september van start is gegaan. Totdat de nieuwe website gereed is, zal deze website in de lucht blijven. Vanzelfsprekend blijft ons kantoor u van dienst zoals u van ons gewend bent en zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0595-552866 en via email: info@huitsingpoort.nl

Goed advies bij de aankoop van een pand

Een huis of bedrijfspand kopen? Spannend. Leuk, ook, het vooruitzicht dat u een nieuwe plek mag betrekken. Maar het tekenen van een koopovereenkomst betekent wel dat u nieuwe verplichtingen krijgt. Het is natuurlijk belangrijk dat u de gevolgen daarvan overziet voordat u de overeenkomst aangaat. Daarbij is advies van een expert onmisbaar. 

Download de brochure

Welke vragen helpen we u beantwoorden?

Wees er op tijd bij om contact op te nemen met uw notariskantoor. Advies vooraf is belangrijk. Voorkomen is beter dan genezen. Gedurende het traject dat u doorloopt bij het aanschaffen van een pand begeleiden we u waar nodig.


Samen met u beantwoorden we vragen zoals:

  • Wat zijn uw rechten en plichten?
  • Wie draagt welke risico’s?
  • Hoe is de financiering geregeld?

We verzorgen voor u het contact met de andere partij, de makelaar, de geldverstrekker, de vereniging van eigenaren en de gemeente. Dan weet u zeker dat alles bij de ondertekening goed is geregeld.


Wilt u meer weten over onze begeleiding?

Neem contact op

Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
Heerestraat 32
9991 BG,  Middelstum
Kvk: 87451484

Openingstiijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Afspraken op locatie mogelijk, eventueel ook in de avonduren