Huitsing & Poort Notariaat en Mediation

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor ons kantoor Huitsing & Poort Notariaat en Mediation, die per 1 september van start is gegaan. Totdat de nieuwe website gereed is, zal deze website in de lucht blijven. Vanzelfsprekend blijft ons kantoor u van dienst zoals u van ons gewend bent en zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0595-552866 en via email: info@huitsingpoort.nl

Notaris bij Groningen voor onafhankelijk ondernemersadvies

Als startende of bestaande ondernemer heeft u het leukste beroep in de wereld. Eigen verantwoordelijkheid biedt vrijheid en voldoening. Maar u kunt niet alles alleen doen. Voor het formele gedeelte is kennis nodig over wet en regelgeving. Notariskantoor mr. H. Huitsing is expert op dit gebied, en deelt haar kennis graag met u.

Een expert in ondernemingsrecht bij Groningen

Gaat u groeien of wachten? Bouwen, uitbreiden of juist kleiner worden? Welke risico’s loopt u privé? En als u met pensioen gaat? Gaat het bedrijf naar de kinderen, of is verkopen toch slimmer?


Het is maar een greep uit de vragen waar ondernemers mee te maken hebben. Notariële expertise helpt u de consequenties van uw beslissingen te overzien. En uiteraard zorgen wij dat de formele overeenkomsten rechtsgeldig zijn. We maken de benodigde akten voor u op, en verliezen het fiscale plaatje niet uit het oog.

Is het voor u het handigst als wij over bepaalde kwesties contact houden met de Kamer van Koophandel, uw accountant of met uw bank? Dan doen we dat voor u. Alles zodat u zich maximaal kunt richten op uw onderneming.

Wilt u meer weten over onze diensten voor ondernemers?

Huitsing & Poort Notariaat en Mediation
Heerestraat 32
9991 BG,  Middelstum
Kvk: 87451484

Openingstiijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Afspraken op locatie mogelijk, eventueel ook in de avonduren