Notaris bij Groningen voor onafhankelijk ondernemersadvies

Als startende of bestaande ondernemer heeft u het leukste beroep in de wereld. Eigen verantwoordelijkheid biedt vrijheid en voldoening. Maar u kunt niet alles alleen doen. Voor het formele gedeelte is kennis nodig over wet en regelgeving. Notariskantoor mr. H. Huitsing is expert op dit gebied, en deelt haar kennis graag met u.

Een expert in ondernemingsrecht bij Groningen

Gaat u groeien of wachten? Bouwen, uitbreiden of juist kleiner worden? Welke risico’s loopt u privé? En als u met pensioen gaat? Gaat het bedrijf naar de kinderen, of is verkopen toch slimmer?


Het is maar een greep uit de vragen waar ondernemers mee te maken hebben. Notariële expertise helpt u de consequenties van uw beslissingen te overzien. En uiteraard zorgen wij dat de formele overeenkomsten rechtsgeldig zijn. We maken de benodigde akten voor u op, en verliezen het fiscale plaatje niet uit het oog.

Is het voor u het handigst als wij over bepaalde kwesties contact houden met de Kamer van Koophandel, uw accountant of met uw bank? Dan doen we dat voor u. Alles zodat u zich maximaal kunt richten op uw onderneming.

Wilt u meer weten over onze diensten voor ondernemers?